Auto- & objectreclame

Opvallende auto- en objectreclame

Bij communicatie draait het om ‘exposure’: de mate waarin uw naam, uw logo of uw boodschap te zien is door uw doelgroep. Uw wagenpark en uw gebouwen zijn bij uitstek geschikt als communicatiemiddel en ze bieden u een relatief goedkope manier om uw naamsbekendheid te vergroten.

Door uw bedrijfsauto’s te voorzien van opvallende styling of belettering bereikt u uw doelgroep in het dagelijks verkeer. Door uw gebouw te voorzien van een herkenbare en professionele uitstraling zorgt u dat u opvalt.

Vrekadesign is specialist in het vertalen van uw product, imago of boodschap naar een opvallende en samenhangende auto- of objectreclame. Vrekadesign levert een totaalpakket aan producten en diensten: van grafisch verantwoord ontwerp tot en met professionele uitvoering.

Vrekadesign werkt uitsluitend met de beste materialen. Onze auto- en objectbeletteringen in hoogwaardige kunststof hebben een gegarandeerde levensduur van 7 tot 10 jaar. Bij fotoprints of fotobeletteringen op Eco-solvent basis is de levensduur ongeveer 5 jaar.

Wilt u meer informatie over object- en autoreclame?

Neem contact op