Tintzwaartes

Expert Window Tint Film Installation in York, PA | Prestige

Madico Black Pearl 

Tintzwaartes bij Vrekadesign altijd op voorraad:

  • MADICO Black Pearl HP 5%
  • MADICO Black Pearl HP 15%
  • MADICO Black Pearl HP 20%
  • MADICO Black Pearl HP 35%
  • MADICO Black Pearl HP 70%

Of u nu naar uw werk rijdt of er met het gezin op uit gaat in het weekend, de keuze van raamfolie voor uw auto is om een aantal redenen belangrijk:

– Minder hitte

– Vermindering fel licht

– UV reductie

– Styling / Tunning

Minder hitte – iedereen weet hoe heet het in een auto kan worden wanneer deze langere tijd in de zon geparkeerd staat. De zonwerende eigenschappen van raamfolie voor auto’s kunnen de hoeveelheid warmte in de auto sterk verminderen en zorgen zo voor meer comfort voor bestuurder en passagiers. Bovendien zorgt de warmtereductie ervoor dat er minder brand stof wordt verbruikt, aangezien de comfortabele temperatuur minder afhankelijk is van de airconditioning.

Vermindert fel licht – Fel licht tijdens het rijden leidt niet alleen af, maar is ook nog eens gevaarlijk. Raamfolie is ideaal omdat er minder hinderlijk fel licht naar binnen kan schijnen. Hierdoor kunt u beter zien, waardoor u veiliger rijdt en uw ogen minder belast.

Houdt UV-straling tegen – Het is bewezen dat UV-straling in de zon ernstige schade kan toebrengen aan de huid en het interieur van de auto (zoals dashboard, stoelen, vloermatten en stereoapparatuur) kan doen verbleken. Raamfolie voor auto’s helpt het verbleken van het interieur tegen te gaan en beschermt de huid doordat tot 99% van de schadelijke UV-straling van de zon wordt tegengehouden.

Styling / Tuning – Naast deze drie functionele voordelen kan raamfolie voor auto’s ook precies de juiste uitstraling aan uw auto geven. U kunt kiezen uit talloze kleuren en tinten.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem contact op