Business to business

Opvallende samenwerking

Heeft uw bedrijf tijdelijk een overvolle planning of te weinig personeel? Of beschikt uw bedrijf niet over de benodigde expertise voor die ene lastige klus? Vrekadesign werkt graag met u samen om uw klanten tevreden te stellen.

Vrekadesign is beschikbaar voor elke tint-, wrap- of signingklus en is inzetbaar op elke door u gewenste manier. Vrekadesign werkt onder uw begeleiding, maar is ook in staat om volledig zelfstandig in uw opdracht en onder de vlag van uw bedrijf klussen uit te voeren.

Vrekadesign is aangesloten bij een netwerk van signingbedrijven. Dat zorgt ervoor dat wij ook in staat zijn om grotere, arbeidsintensieve opdrachten onder uw bedrijfsnaam uit te voeren.

Vrekadesign is gespecialiseerd in professionele dienstverlening op het gebied van carwrapping, window tinten, signmontage, transport van uw signingproducten, demontage belettering, lichtbakken, zuilen, borden, doeken, frames en diverse andere signingproducten. Vrekadesign kan ook een rol spelen bij werkvoorbereiding: printen, snijden (plotten), pellen, appliceren, lamineren en schoonsnijden.

Tarief: op aanvraag.

Meer informatie?

Neem contact op